Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

DOWNLOAD ~ Magányos szerelem ~ by Laurence Plazenet ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Magányos szerelem


eBook details

  • Title: Magányos szerelem
  • Author : Laurence Plazenet
  • Release Date : January 19, 2014
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1558 KB

Description

Laurence Plazenet 1968-ban született Párizsban. Tanulmányait az École Normale Supérieure-ön és a Princetonon végezte, szakterülete a XVI-XVII. századi francia irodalom, a Sorbonne-on tanít.
Három regénye jelent meg, közülük az első a Magányos szerelem 2005-ben látott napvilágot, és 2012-ben elnyerte az Európai Unió Irodalmi Díját.
Mademoiselle D’Albrecht tizenöt évesen találkozik a szerelemmel. Az előkelő fiatal lány magányosan él, anyját korán elveszítette, gyászoló apja rideg távolságtartással neveli. Amikor megérkezik hozzájuk az új házitanító, Monsieur de Ramón, mester és tanítványa között titkos és szenvedélyes kapcsolat szövődik. Szédült boldogsággal adják magukat egymásnak. Monsieur de Ramón Pygmalionként ismerteti meg a lánnyal a test és a lélek örömeit, ám mindketten olyan örökkévalóságról álmodnak, ami nem létezhet ezen a világon. Folyton izzó, végtelen szerelemről. Kettejük útjai nemsokára szétválnak, de nem képesek feledni egymást: életük végéig a másikat keresik a könyvekben, az álmaikban, egyre hatalmasabb magányukban, a csendben és végül a halálban.
A Magányos szerelem költői nyelven szóló szerelmes regény, ragyogóan ártatlan szereplőkkel a szerelem beteljesüléséről és felszámolódásáról.


Free Download "Magányos szerelem" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "DOWNLOAD ~ Magányos szerelem ~ by Laurence Plazenet ~ eBook PDF Kindle ePub Free"